top of page

ONLINE ACADEMIE

Een sterke branding

Je wilt graag overal een en dezelfde uitstraling van je bedrijf en je wilt dit gemakkelijk en snel zelf kunnen creëren. Dan is de tool Canva voor jou perfect om in een handomdraai het mooiste design neer te zetten. Denk hierbij aan social mediaberichten, reclamemateriaal en zelfs het bewerken van video’s is mogelijk. Het mooiste is dat je hiervoor geen kennis nodig hebt van ingewikkelde programma’s en dat het voor iedereen toegankelijk is.

Praktische informatie

Startdata

Op ieder gewenst moment

Tijdstip

De academie is 24/7 beschikbaar

Locatie

Via desktop en via de app

Certificering

Niet van
toepassing

Deelname

€ 99,-
excl. BTW

Wil jij minder budget kwijt zijn aan een vormgever of wil jij extra content maken? Dan is deze training geschikt voor jou. Wij leren je actief aan de slag te gaan en we maken je wegwijs in de mogelijkheden van het programma.

Het is voor bedrijven ook mogelijk om als team te werken in Canva om zo de uitstraling van het bedrijf altijd op één lijn te houden.

Online LinkedIn training

Wil jij aan de slag met een complete marketing en sales strategie? Kies dan voor een jaarabonnement en krijg toegang tot alles cursussen.

Programma

Programma

In deze training gaan we actief aan de slag met het ontwerpen van diverse contentuitingen. We laten je zien hoe je een video bewerkt en hoe je bijvoorbeeld content maakt voor op je social media. Tevens kun je de tool ook gebruiken voor het inplannen van social mediaberichten. De inhoud van de training ziet er als volgt uit:
• Een Canva account aanmaken
• Een rondleiding door Canva
• Aan de slag met de templates
• Bestandtypes binnen Canva
• Video’s bewerken met Canva
• Leer je eigen huisstijl te maken

Resultaat

Na het volgen van deze training:
• Zorg jij ervoor dat er geen verschillende uitingen van je bedrijf naar buiten gaan, maar dat alles in één lijn is
• Besteed jij minder budget aan een vormgever en beschik je tóch over professionele ontwerpen
• Ben jij in het bezit van een certificaat “Aan de slag met Canva”.

Studiebelasting

De studiebelasting is ongeveer één tot twee dagen (op basis van 7 uur per dag). Hierbij gaan we ervan uit dat je de opdrachten uit de training uitvoert.

Ga direct van start met de online training: 

Een sterke branding

bottom of page