top of page

Bedrijfspagina LinkedIn tips

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023


Bedrijfspagina LinkedIn tips

Hoe zorg je voor een groeiende bedrijfspagina op LinkedIn? Als bedrijf kan je er veel belang bij hebben om een goed gevonden bedrijfspagina te hebben op LinkedIn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor de werving van nieuw personeel, voor de personal branding of voor de sales van je bedrijf. En hoe zorg je er dan voor dat je bedrijfspagina op LinkedIn blijft groeien?


Wij geven je vijf tips om aan de slag te gaan met je bedrijfspagina op LinkedIn


Tip 1:

Denk bij de inrichting van je bedrijfspagina op LinkedIn aan Google

Heb jij je bedrijf wel eens gegoogeld? Grote kans van wel en dan zie je dat vrijwel in de eerste zoekresultaten ook je bedrijfspagina van LinkedIn naar voren komt. Buiten dat Google kijkt naar de naam van je bedrijfspagina op LinkedIn kijkt Google ook naar de omschrijving die je gebruikt. Zorg er dus voor dat je in je LinkedInomschrijving in je eerste 156 tekens je zoektermen hebt staan.Tip 2:

Tag je bedrijfspagina in je eigen berichten

Plaats jij een bericht op je eigen LinkedIn profiel? Dan is het verstandig om, als de content het toelaat, je bedrijf in het bericht te taggen. Zo wordt het voor je doelgroep interessanter om door te klikken naar je bedrijfspagina op LinkedIn.Tip 3:

Voeg je LinkedInbedrijfspagina toe aan je handtekening

Per dag verstuur je veel e-mails richting je netwerk. Het is dus laaghangend fruit om je netwerk op de hoogte te stellen van je LinkedIn bedrijfspagina. Dit doe je simpel door een icoontje van LinkedIn toe te voegen en vervolgens hier de URL achter te hangen.Tip 4:

Voeg een specialisme toe aan je LinkedIn bedrijfspagina

Op je LinkedIn bedrijfspagina kun je het specialisme toevoegen van je bedrijf. Je kunt hierbij maximaal 20 specialismen intypen. Focus op de onderwerpen hoe je gevonden wil worden. Hoe je dit doet?


Stap 1: Klik op pagina bewerken op je bedrijfsprofiel

Stap 2: Klik op overzicht en scroll volledig naar beneden

Stap 3: Voeg je specialisme toe door de woorden in te typen. Denk hierbij ook aan de Google-indexering en hoe mensen daarop jouw diensten of producten zouden zoeken.

Stap 4: Vergeet niet op opslaan te klikken en je specialismen zijn toegevoegd.Tip 5:

Zorg ervoor dat je je connecties uitnodigt voor de LinkedIn pagina

Wil jij groeien in je volgers op je bedrijfspagina op LinkedIn? Dan is het verstandig om je connecties van je persoonlijke pagina uit te nodigen voor de bedrijfspagina.


Stap 1: Je klikt op tools voor beheerders op je bedrijfspagina (let op: je dient hiervoor ingelogd te zijn)

Stap 2: Je klikt onder de optie bereik de optie aan om connecties uit nodigen. Hier kun je een selectie maken van de mensen die jij wilt uitnodigen op de bedrijfspagina. Dit zijn er maximaal 250 per maand en vanaf de eerste dag van de maand krijg je weer een nieuwe mogelijkheid om LinkedIn connecties uit te nodigen voor je bedrijfspagina

Stap 3: Klik op uitnodigen en mensen zullen bij hun netwerk een bericht ontvangen.


Deze vijf tips zorgen ervoor dat jij kunt groeien op je LinkedInbedrijfspagina. Ben jij ook benieuwd hoe jij je aantal connecties laat groeien op je persoonlijk profiel? Lees dan dit artikel.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page