top of page

Een LinkedIn incompanytraining

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023


Een LinkedIn incompanytraining

Hoe enthousiasmeer je jouw team om actief te zijn op LinkedIn? Als je als bedrijf actief bent op LinkedIn kan jouw team ervoor zorgen dat jouw bereik een ware boost krijgt. Maar hoe doe je dit en hoe zorg je ervoor dat jouw team enthousiast wordt? Dat kan nog weleens lastig zijn. Om deze reden sommen wij graag voor je op waarom een LinkedIn incompanytraining voor jou de beste oplossing is.


Meer bereik op je bedrijfspagina van LinkedIn

In de Incompanytraining gaan we aan de slag met het doel van de LinkedInpagina. Wat willen jullie graag bereiken en welke boodschap draag je hierbij uit? Door vragen te stellen gecombineerd met voorbeelden laten wij je zien hoe je dit doel kunt bereiken. Zo heb je aan het einde van het eerste deel van de training een concreet plan van aanpak.


Content maken voor je bedrijfspagina op LinkedIn

De juiste content creëren voor op je bedrijfspagina kan soms lastig zijn voor je team. We gaan aan de slag met contentcreatie. Dit doen we door samen diverse scenario’s te schetsen. Bijvoorbeeld: stel dat jij op zoek bent naar een nieuwe baan, waar kijk je dan naar? Dit combineren we met tips voor een optimaal bereik op LinkedIn. Op welke dagen plaats je, waardoor je het vaakst bekeken wordt en als je content plaatst, wat kan je dan vragen aan je team, delen of juist reageren? We vertellen het je allemaal in een training.


Van LinkedInvolgers naar leads

Je volgers omzetten in leads op LinkedIn. Hoe maak je deze stap en wat kan jouw team hierin betekenen? Hierin maken we de combinatie tussen LinkedIn en de vervolgstappen. Dus stel je wilt iemand je product of dienst verkopen, welke stappen dien je dan te zetten om ze concreet tot een lead te krijgen en nog belangrijker: hoe kun jij dit uitmeten? Zo zorg je ervoor dat het tastbaar wordt en schaalbaar.


Bovenstaande punten zijn een greep uit onze LinkedIn incompanytraining. Wij werken met een aanvraagformulier, zodat wij je kunnen voorzien van het beste advies. Tijdens een telefoongesprek bepalen wij samen met jou je doelen voor LinkedIn, zodat de training perfect aansluit binnen jouw team. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vraag dan hier de training aan.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page