top of page
Waarom Peanuts.jpg

PEANUTS STRATEGIE & ACADEMIE

Waarom Peanuts

Ontdek de ontelbare onlinemogelijkheden op het gebied van marketing & sales.

Ben jij op zoek naar de manier om je bedrijf te ontwikkelen op het gebied van marketing & sales? Yes, dan zit je goed bij de Peanuts Academie. Wij bieden je on- en offline mogelijkheden in diverse vormen om samen aan de slag te gaan, want ben eens eerlijk: alleen samen kom je verder, toch?

Passie, enthousiasme en ervaring

Daar staan we voor bij de Peanuts Academie. Met al ruim tien jaar ervaring op het gebied van marketing en sales geven wij onze trainingen en laten we door middel van de praktijk zien hoe ook jij dit kan toepassen binnen je bedrijf. Met Kayleigh en Cynthia aan het roer laten wij zien dat een goede strategie en structuur the key vormen tot succes.

Kayleigh Goossens

Kayleigh

Kayleigh heeft al ruim tien jaar ervaring op het gebied van marketing & sales. Ze is werkzaam geweest binnen diverse mediabedrijven en heeft sinds 2019 haar eigen marketing- en salesbureau. Kortom, ze staat nog dagelijks met haar sneakers in de klei en zorgt zo voor de meest up-to-date informatie.

Cynthia de Werd

Cynthia

Cynthia heeft ruim elf jaar ervaring op het gebied van projectmanagement en commerciële activiteiten. Zo is zij voor een grote nationale speler werkzaam geweest en weet zij als geen ander hoe belangrijk structuur en het juiste aanbod zijn. Het juiste overzicht met de juiste planning, dat is gegarandeerd een succes!

Ontdek de ontelbare online mogelijkheden op het gebied van marketing & sales

bottom of page