top of page
Incompany training.jpg

INCOMPANYTRAINING

Wij laten zien wat je online kan bereiken

De Peanuts Academie organiseert diverse incompanytrainingen op het gebied van LinkedIn, onlinemarketing en sales.

LinkedIn training

LinkedIn is allang geen vacatureplatform meer. Het is een platform waar professionals op aanwezig zijn en waar personal branding een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Of het nu gaat om je product of dienst te positioneren of nieuw talent te vinden binnen je team, het is niet meer weg te denken in de onlinezichtbaarheid binnen je bedrijf. In deze interactieve LinkedIn-training gaan we aan de slag met de mogelijkheden van het platform voor jouw bedrijf. Door de interactie in de training ben je in staat om na afloop direct aan de slag te gaan met jullie unieke strategie.

LinkedIn training

Marketing

Veel bedrijven zetten diverse marketingaspecten in. Toch merken we vaak dat een sterke boodschap overbrengen lastig is en om dan extra kracht bij te zetten, gaan we maar meer kanalen inzetten? Maar is dit wel de juiste manier? Met onze training marketing gaan we aan de slag met een sterke boodschap en kiezen hierbij een toolkit aan marketinginstrumenten, wat zorgt voor een sterke strategie.

Incompany training

Salestraining

Actief zijn in marketing is één aspect en als je echte goede marketing inzet leidt dit tot nieuwe sales. En dan? Hoe ga je ermee om? Hoe zorg je voor een unieke customer journey binnen jouw bedrijf en waar laat je kansen liggen? In deze trainingen gaan we aan de slag met de diverse manieren van sales en welke jij het beste kunt inzetten voor je bedrijf. Aan de hand van inspiratie, interactie en kleine opdrachten heb jij na deze training een goed beeld van de salesaanpak binnen jouw bedrijf.

Salestraining

STRATEGIESESSIE

Hoe kies je voor de juiste strategie binnen je bedrijf?

Welke vernieuwingen zijn er en hoe kun je dit omzetten naar kansen?

Wat zeggen onze klanten

Bedrijfs strategie

“Ik hoef maar een idee op tafel te gooien en Peanuts Marketing vertaalt dit idee precies naar een plan wat wij willen hebben”

Bedrijfs strategie

“Kayleigh weet precies waar ze het over heeft. Ze is correct en altijd eerlijk, dat resulteert in een fijne samenwerking”

Bij de Peanuts Academie verzorgen wij strategiesessies op het gebied van onlinemarketing en sales. Dit zijn interactieve sessies waarin we door middel van voorbeelden vragen stellen en door samen te sparren aan de slag gaan met een strategie die jouw bedrijf naar een hoger niveau gaat tillen.

 

De omvang van de sessies zijn afhankelijk van het vraagstuk, maar starten vanaf één dag. Onder begeleiding van twee professionals gaan jullie aan de slag en na afloop ontvang je een brand key met stappenplan. Het stappenplan kun je dan ook direct implementeren binnen je bedrijf.

 

Een goed plan leidt alleen tot succes als je ook de stappen zet die nodig zijn. Vaak is het voor een bedrijf uitdagend om de eerste stappen te zetten en als het idee blijft liggen, gaan we over tot de waan van de dag, zonder een duidelijke focus.

 

Om ervoor te zorgen dat binnen jouw bedrijf de focus blijft liggen op de campagnes die we bedacht hebben, biedt de Peanuts Academie de mogelijkheid om voor de startfase actief te blijven als projectmanager/strategiepartner. Zo zorgen we ervoor dat het idee gerealiseerd wordt tot een sterke campagne met verbluffende resultaten.

Bedrijfsbundel

Binnen de Peanuts Strategie en Academie bieden wij strategiesessies aan. Dit houdt in dat we gezamenlijk aan de slag gaan om te ontdekken waar je kansen liggen, welke stappen jij dient te zetten en hoe je je resultaten kan uitmeten. Je krijgt hierbij toegang tot de academie voor de praktische kant van het strategieplan. De onlinetrainingen bieden jou de kennis om de stappen daadwerkelijk uit te voeren.

Peanuts Academie bedrijfsbundel

Bedrijfsbundel
2-10 medewerkers

  • Toegang tot de academie tot 10 pers.

  • Offlinebudget vanaf 6 personen ter waarde van €1250, dit kun je inzetten voor een strategiesessie of een incompanytraining.

€ 750,-

Per medewerker per jaar

Peanuts Academie bedrijfsbundel

Bedrijfsbundel
11-25 medewerkers

  • Toegang tot de academie tot 25 pers.

  • Offlinebudget ter waarde van €2500, dit staat gelijk aan twee offline momenten zoals een strategiesessie en een incompanytraining.

€ 600,-

Per medewerker per jaar

Peanuts Academie bedrijfsbundel

Bedrijfsbundel
25-40 medewerkers

  • Toegang tot de academie tot 40 pers.

  • Offline kick-off moment van de academie met hierbij een live keynote.

  • Offlinebudget ter waarde van €2500, dit staat gelijk aan twee offline momenten zoals een strategiesessie en een incompanytraining. Combineren is mogelijk.

€ 550,-

Per medewerker per jaar

bottom of page