top of page
Incompany training

PEANUTS MARKETING

MEER OMZET OF MEER NAAMSBEKENDHEID?

Wij creëren en implementeren (online)marketingstrategieën die ervoor zorgen dat jij nieuwe doelen kunt realiseren voor je bedrijf. Dit doen wij door sessies te organiseren waarbij we een blauwdruk maken voor jouw marketing & sales. Wij ondersteunen bij het zoeken van de juiste partijen die jouw kunnen ondersteunen bij deze strategie.

Een goede marketing is soms letterlijk de basis en zorgt voor nieuwe saleskansen voor je bedrijf.

WAAROM EEN PEANUTSSTRATEGIE?

Als ondernemer heb jij je eigen manier van ondernemen, je stelt je eigen doelen en streeft je ambities na. Hierbij hoort ook een passende marketing – of salesstrategie. Wij geloven in de combinatie van persoonlijk en expertise. Zo haal je niet alleen nieuwe klanten binnen, maar zorg je ook dat ze blijven. Een connectie voelen met je bedrijf of je product, hierin maak jij als ondernemer of met je bedrijf het verschil.

Prikkel jij je klanten op het juiste moment én met de juiste boodschap?

Wat onze klanten over ons vertellen:

Peanuts Marketing
Online marketing cursus

‘’Ik hoef maar een idee op tafel te gooien en Peanuts Marketing vertaalt dit idee precies naar een plan wat wij willen hebben’’

Peanuts Marketing
Online marketing cursus

"Strategie en planning is voor ons de sleutel tot succes"

Peanuts Marketing
Online marketing cursus

"Kayleigh weet precies waar ze het over heeft. Ze is correct en altijd eerlijk, dat resulteert in een fijne samenwerking."

PEANUTS BLOGS

Hoe groot is de wereld van online marketing en sales?

De onlinewereld groeit en daarmee ook de vele mogelijkheden. In de blogs gaan we in op actualiteiten binnen de onlinewereld. Laat je inspireren en bekijk onze blogs.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates op het gebied van marketing en sales.

We houden je vanaf nu op de hoogte.

Online marketing cursus - LinkedIn training online - Cursus LinkedIn voor bedrijven - Strategische sessie marketing - Spreker LinkedIn

bottom of page